Oja semipermanenta cameleon lila rossa – solutia perfecta pentru femeile ocupate

Spuneti la revedere unghiilor fragile si exfoliate! Folosind noua tehnologie de oja semipermanenta cameleon lila rossa, puteti avea unghii perfecte pana la doua sau trei saptamani. 15 zile de luciu si culori impecabile! Ofera o protectie puternica a unghiilor.

Una dintre tehnicile cele mai revolutionare si inovatoare din industria unghiilor este oja semipermanenta, o solutie care va va permite sa aveti o manichiura impecabila timp de 3 saptamani.

Oja semipermanenta cameleon lila rossa este un nou sistem care consta in aplicarea a patru straturi, atunci cand intra in contact cu o lampa UV sau LED, produce uscarea si duritatea, oferind stralucire si rezistenta.

Avantaje oja semipermanenta cameleon lila rossa

Aceasta noua gama de oja semipermanenta cameleon lila rossa ofera o culoare vibranta, luciu ridicat si, cel mai important, o durata lunga de viata si facilitatea de a o elimina ca o oja normala. In plus fata de utilizarea de oja semipermanenta cameleon lila rossa, aceasta noua gama ofera un finisaj spectaculos, care va va pastra unghiile perfecte, timp de 15 zile.

Oja semipermanenta cameleon lila rossa – solutia perfecta pentru femeile ocupate

Si, in final, oja semipermanenta cameleon lila rossa ofera o multitudine de culori pentru toate gusturile. Aceasta oja semipermanenta cameleon lila rossa revolutioneaza industria unghiilor, fiind capabila sa coloreze unghiile intr-un numar nesfarsit de culori, cu o stralucire spectaculoasa si o durata de 3 saptamani. Si cu avantajul adaugat este ca atunci cand terminati de realizat manichiura, sunt deja uscate si perfecte. Este preferata multor femei, pentru ca noi, cu ritmul vietii pe care il ducem, face totul mult mai usor si frumos.

Aceasta tehnica este valabila atat pentru maini, cat si pentru picioare, ceea ce este perfect pentru ca ne permite sa avem picioarele perfecte chiar si in timpul iernii, fara sa ne ingrijoram ca sosetele sau incaltamintea ne strica pedichiura.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *